Monday, November 19, 2012

Bijuterii cosmetice, colectia "Flori de gheata pastelate" - Craciun 2012


Colectia de Craciun e gata! Anul acesta, ca toti cetatenii cu scaun la cap, am mesterit din timp, ca sa nu mai patim alergaturi pe ultima suta de metri.
Colectia "Flori de gheata pastelate" pastreaza motivele traditionale de Craciun, dar integreaza in mod firesc florile de gheata, care dau o eleganta deosebita borcanelelor, iar accentele pastelate armonizeaza intregul. De ce culori pastelate? Pentru ca asa cum rareori lucrurile sunt negre sau albe, nici culorile sarbatorilor de iarna nu sunt numai verde si rosu. Focul din soba, merele coapte, covorul de frunze aramii, fularele si manusile, copiii imbujorati de frig, toate sunt pastelate.
Ia uitati ce a iesit:

Bijuterii cosmetice de 100 ml care pot fi umplute cu crema de maini, despre care puteti citi aici
Bijuterii cosmetice de 50 ml, care pot fi umplute cu crema pentru toate tipurile de ten, despre care puteti citi aici
Si bijuterii cosmetice de 30 ml, care pot fi umplute cu orice fel de crema sau ser.

Borcanelele pot fi rezervate incepand de astazi, urmand ca in preajma sarbatorilor sa va fie livrate, umplute ochi cu crema aleasa de voi, proaspat preparata!

Preturi: 
Borcanelele umplute cu crema de maini:
30 lei/50 ml, 40lei/100 ml,
Borcanele umplute cu crema pentru toate tipurile de ten:
30 lei/30 ml, 40 lei/50 ml, 50 lei/100ml

Toate comenzile de bijuterii cosmetice de peste 50 lei primesc cadou un sapun hidrantat 100% vegetal cu unt de cacao, cu miros imbietor, dar discret de sarbatori: portocale si scortisoara.

Pt comenzi/rezervari e de ajuns sa trimiteti un mail pe adresa: handmadesister@mail.com, care sa contina codul bijuteriilor cosmetice pe care vreti sa le rezervati, ce fel de crema sa contina borcanele, numarul de bucati si data la care vreti sa se faca livrarea.

O crema 100% naturala, hidratanta, in borcanele pictate cu drag. Culorile sunt speciale pentru sticla, nu se vor lua la spalat. Fiecare borcanel e unic! Iar cand se termina crema, borcanelul poate fi umplut cu condimente, bomboane, flori uscate sau nisip si adaugat la colectia de borcanele pictate marca Handmade Sister!

Review:
http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2012/12/tu-ce-daruiesti-de-craciun.html

1 comment:

  1. Wow, sunt superbe!
    Spor la vanzari si la pictat minunile acestea!

    ReplyDelete