Tuesday, November 8, 2011

Crema de maini Mango Galbenele

A fost si targul de Mosi de la Muzeul Taranului Roman, unde vedeta weekendului a fost crema hidratanta pentru maini Mango Galbenele!



O crema pufoasa, dar consistenta, cu miros suav de caise.  E mai bogata in unturi vegetale decat o crema pentru fata si este extrem de hidratanta si hranitoare. Ce are in compozitie?

Untul de mango bio este regenerant si asuplisant, calmant si hranitor, previne imbatranirea prematura a pielii si ajuta la vindecarea tegumentului afectat de eruptii sau descuamari. Prin textura sa moale, este un veritabil deliciu pentru piele, lasand-o ferma si supla.
Untul de shea bio sau untul de Karité este hidratant intens, ajuta la reinnoirea pielii, confera factor de protectie UV, protejeaza impotriva frigului si stimuleaza sinteza de colagen (care previne ridurile si alte semne de imbatranire). Este recomandat tuturor tipurilor de ten.
Uleiul de galbenele este recomandat pentru ingrijirea tenului sensibil, hipersensibil, cu roseata sau cuperozic, multumita proprietatilor sale calmante, de catifelare si tonifiere. Are actiune cicatrizanta, epitelizanta, reduce iritatiile si fragilitatea.
Uleiul de musetel elimina iritatiile si calmeaza pielea. Potrivit pentru tratarea unor afectiuni ale pielii la copii, cum ar fi iritatiile, mancarimile sau arsurile. Prezinta proprietati antiseptice si decongestive.
Glicerina vegetala este unul dintre emolientii clasici folositi la prepararea produselor cosmetice. Umectant, catifelant si elasticizant al pielii.
Mirosul de caise vine de la extrasul aromatic de caise, 100% natural.

Important: crema de maini Mango Galbenele poate fi folosita si pentru calcaie!

Ingrediente: Apa minerala plata, unt de mango bio, unt de shea bio, ulei de galbenele, ulei de musetel, ceara emulsifianta, alcool ceticil sursa vegetala, extras aromatic de caise, conservant cosgard.

Pret: 20 lei/50 ml.

Review:
http://brilliant-beauty4u.blogspot.fr/2012/04/review-crema-de-maini-mango-galbenele.html 
http://alina-anghel.blogspot.ro/2012/12/o-buburuza-suava-ce-ascunde-o-crema.html 

No comments:

Post a Comment